Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Jori Ruitersport

Betaalmethodes
Bij uw bestelling op de website kunt u eenvoudig de betaling regelen. Hierbij kunt u kiezen uit de volgende mogelijkheden:

Vooruit betaling
U maakt het totaalbedrag van de bestelling over op rekening nummer NL 39 INGB 067.90.93.311 t.n.v. Jori Ruitersport in Zwolle. Na ontvangst van de betaling wordt uw bestelling uitgeleverd.

Online betaling
U betaald via IDEAL rekent dan af via uw vertrouwde bankomgeving internet bankieren.
Wij kunnen uw bestelling direct uitleveren.

Betaling bij afhalen in de winkel
U kunt via de webwinkel een bestelling doen en aangeven dat u betaald als u de bestellingen de winkel in Zwolle komt afhalen. Zodra de bestelde artikelen binnen zijn, nemen wij contact met u op om een afspraak te maken voor het afhalen.

Verzendkosten
Bij bestellingen van € 100,- of meer zal de zending franco (zonder kosten) worden uitgeleverd. Dit geldt niet voor bestellingen die naar het buitenland verzonden worden.
Bij bestellingen onder de € 100,- rekenen wij binnen Nederland € 6,00 verzendkosten. Wij leveren ook naar België en Duitsland. Hiervoor zijn de verzendkosten €17,50. Deze kosten vindt u terug bij het afrekenen in de webwinkel en op uw factuur.
Bij eventuele omruiling van een product worden geen extra verzendkosten gerekend.

Retourbeleid
U heeft een zichttermijn van 14 dagen, ingaande op de dag van bezorging.
Tijdens de zichttermijn heeft u het recht om zonder enige verplichting, met uitzondering van de kosten van de retourzending, de artikelen te retourneren.
Tijdens deze zichttermijn dient u zorgvuldig om te gaan met het product en de verpakking. Uitsluitend producten die onbeschadigd, ongebruikt, schoon en in de originele verpakking retour, komen in aanmerking voor creditering.
De kosten van de retourzending komen voor uw rekening.
U dient ook de aankoopnota en het bankrekening nummer bij de zending toe te voegen. Het aankoopbedrag zal dan exclusief de verzendkosten binnen 30 dagen worden overgemaakt. Dit geldt ook voor bestellingen boven de € 100,00.

Prijzen
De vermelde prijzen op de website zijn in euro`s, inclusief BTW en exclusief verzendkosten. Wij zijn niet verantwoordelijk voor typefouten en modelwijzigingen op de site. Aan onrechtmatige prijs informatie of overige informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen geschieden onder voorbehoud van beschikbaarheid van het product, wanneer een product niet meer leverbaar is wordt je per e-mail op de hoogte gebracht en krijg je eventueel een alternatief aangeboden.(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)
© 2012 - 2024 Webwinkel | sitemap | rss